Thursday, June 11, 2009

almost...almost

Assalamualaikum...
Rabu @ 11:38am waktu Istanbul.


Kami dah tak sabar nak balik. Keletihannya amat terasa...

Sekarang kami berada kat hotel transit - Genus Hotel di Turkey. Dah tak larat nak buat apa2. Cuma nak berehat aje ni...tak kuasa nak pi jengok tempat2 lain at this time. Tak tahulah kalau terasa nak merayap kat tepi2 hotel ni pulak petang nanti b4 kami ke airport semula...

Hmm...InsyaAllah besok petang kami akan tiba kat Changi airport sekitar jam 3:00ptg. Busu dan sepupu maklang akan tunggu kami....

Kepala sedang terbayang..bestnya katil kat rumah, shower kat rumah ....penat..penat..penat...tapi Alhamdulillah semuanya pulang dengan keadaan sihat walafiat..Amin...dan maklang paling bersyukur kerana sudah dapat menjejakkan kaki ke tanah suci Madinah dan Mekah, dan dapat menunaikan umrah...Amin...

Terima kaseh kepada kawan2 yang mendoakan kami sekeluarga...moga kalian diberkati Allah sentiasa...Amin...

Sehingga berjumpa lagi...dalam masa 2-3 hari kot...


Take care!



Salam persahabatan Dari...


Terimakaseh Kerana Mengunjungi TERATAK MAKLANG...Jemput Datang Lagi...

13 comments:

  1. welcome back.. semuga selamat perjalanana dan rehat secukupnya sebelum beraksi semula...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...penat yang amat berbaloi...seronok membaca cerita di blog2 mengenai percutian..sdg simpan harapan utk bercuti jauh2 juga...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah selesai umrah . Selamat kembali.

    ReplyDelete
  4. Pak Man doakan Maklang sekeluarga selamat dalam penerbangan.Semoga tiba di tanah air dengan selamat. Aminnnn.

    ReplyDelete
  5. semoga pulang membawa umrah yang mabrur....kenapa maklang singgah Istanbul sampai 2x? Transit ye?

    ReplyDelete
  6. Salam mak Lang.

    Dah sampai rumah ke? Hope semua nya ok. Beg yang mak Lang buat untuk saya tu pun sampai ke Tanah Suci tau, alhamdulillah. Saya beri pada mak saya.

    ReplyDelete
  7. Tahniah kerana telah menjalani umrah dengan jayanya.. Moga diberkati dan dimakbulkan segala doa semasa di sana.. Aminn

    ReplyDelete
  8. semuga selamat sampai dan dapat rehat yang secukupnya.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, selamat kembali maklang & selamt berehat.

    ReplyDelete
  10. salam tumpang ziarah. jika ada yang berminat dengan teori konspirasi, sejarah nusantara yang hilang, sufism, kebangkitan akhir zaman..sila lah ke nusanaga.blogspot.com

    harap salam ukhwah akan bertaut demi masa depan..sekian

    ReplyDelete
  11. selamat kembali mak lang...tahniah selamat mengerjakan umrah.seronoknya jalan2 diturkey...

    ReplyDelete
  12. akak... selamat berehat...mesti sampai rumah semua tidur tak ingat dunia dah!..

    ReplyDelete

komen-komen anda dialu-alukan...