Saturday, May 9, 2009

Selamat Hari Ibu...

Assalamualaikum...

Buat semua ibu2 tersayang..terutama Mak yang tercinta...diucapkan selamat hari Ibu..


Terimakaseh kat mak yang selama ini menyayangi kami adek beradik tanpa batasan..Moga Allah sentiasa memberkati hidup Mak...

Segala pengorbanan mak memang tak dapat kami balas dengan wang ringgit.

Mak...doa kami semuga mak diberi kesihatan yang baik dan sentiasa dipelihara Allah...Amin...

















Ini ibunda tercinta...sampai tertidur mendoakan kesejahteraan anak2 tersayang..















Ini jugak ibu muda yang punya 2 anak














Ini ibu2 muda jugak laa...yang punya anak2 yang mengasihi mereka...

Maaf ye...untuk ahli keluarga yang gambar mereka tak ada, maklang tak jumpa pulak dalam pc ni ha...apa2 pun selamat menyambut hari Ibu...:) Semuga berbahagia sentiasa...Amin...Amin...Ya Rabbal ' Alamin....

Untuk bapa2 pulak, apa hadiah untuk ibu2 muda yang ada gambar kat atas tu? he..he..he...



Salam persahabatan Dari...


Terimakaseh Kerana Mengunjungi TERATAK MAKLANG...Jemput Datang Lagi...

16 comments:

  1. salam. selamat hari ibu buat maklang dan juga ibu-ibu muda itu. Buat ibu maklang juga.
    Masak special apa untuk hari ibu...

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Ibu buat maklang !

    ReplyDelete
  3. selamat hari ibu maklang..

    jemput ambil hadiah di blog kakyong
    http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/makbonda-ku.html

    ReplyDelete
  4. Happy Mothers Day untuk maklang.

    maklang, pasal beg tu saya rasa maklang tersalah orang kot, he, he....ni mesti customer ramai dan order banyak sangat ni. saya pula tak sempat shopping lah maklang, lupakan kejap beg semua, dan dah lama pun tak masuk ke blog nekrock. tengah bizi dan serabut ke hulu ke hilir settlekan keje/masalah kereta.

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Ibu Maklang...
    kasih ibu membawa kesyurga...

    ReplyDelete
  6. Salam..
    Selamat Hari Ibu Untuk Mak Lang.
    Moga kehidupan Mak Lang Diredhai dan diBerkati oleh Allah..

    ReplyDelete
  7. selamat hari ibu maklang.... nak pesan kat paklang tu.. minta dia jaga ibu ni baik2.. hehe

    ReplyDelete
  8. Mak Lang,
    lama sungguh saya tak menjenguk dunia blog .. tapi blog mak lang masih dalam ingatan :)

    Salam Hari Ibu .. moga bahagia sokmo2

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Ibu, pengorbanan ibu di hargai sentiasa...

    ReplyDelete
  10. kak pah:

    tak masak spesial..cuma daging salai masak lemak...tapi entah apa jadik, cam tak sedap aje...he..he...

    kak elle:

    happy belated mother's day to u too

    ReplyDelete
  11. Selamat hari ibu buat semua ibu-ibu. Alangkah bertuah semua yang masih mempunyai ibu bersama mereka. Jaga dan berbaktilah selagi ada hayat mereka....
    Tahun ni saya cuma dapat menghadiahkan doa di pusara ibu yang meninggalkan kami sekeluarga sebulan yang lalu.

    ReplyDelete
  12. mak lang, happy "young" mother's day :)

    ReplyDelete
  13. Terimakaseh kerana ucapan Selamat Hari Ibu...moga2 kita dapat menjadi ibu2 dan bapa2 yang baik..Amin...

    ReplyDelete

komen-komen anda dialu-alukan...