Saturday, February 14, 2009

Happy 13th Birthday Angah...

Assalamualaikum...

Hari ini anak maklang terpaling sayang no. 2 punya birthday. Kami cuma beli kek kat kedai Rahsia tu sebab terlupa nak beli bahan kat Kemaman. Oleh itu, pergi aje MM carik kek..Angah as usual happy sampai terover. Sejak pagi dah mintak orang kat rumah ni seme wish Happy Birthday kat dia. Seronok bebenor mek sorang ni..


Mak dan Abah berdoa semuga Angah menjadi seorang anak yang beriman dan beramal soleh dan moga2 menjadi insan yang berguna, dunia dan akhirat...Amin...

video

Terimakaseh kerana mengunjungi TERATAK MAKLANG..Jemput datang lagi...:)

27 comments:

  1. Selamat panjang umur dah murah rezeki untuk Angah. Semoga hari-hari yang bakal dilalui akan sentiasa diberkati Allah SWT.

    Happy Birthday to Maklang's Angah!

    ReplyDelete
  2. Selamat Ulangtahun Angah.. semoga membesar sebagai anak yang solehah buat Mak dan Abah..
    Angah suka ke kek beli.. mesti tak sama dengan kek Mak buat kan.. :)

    ReplyDelete
  3. salam....selamat ulang tahun semoga menjadi anak yg solehah ye

    ReplyDelete
  4. Salam Mak Lang....
    Happy Birthday Angah,semoga menjadi anak yang solehah dan sentiasa diberkati oleh NYA.

    p/s:wah!cerianya family Mak Lang.

    ReplyDelete
  5. salam..
    Hepi Besdey ke 13 tahun buat Angah..
    semoga menjadi anak solehah, berjasa pada ibuayah..ugama bangsa dan negara...

    syuk tengu gelagat anak beranak potong kek..
    tapi yg tak tahan tu ada penari gelek undangan khas tu..
    wakakakakka..jgn marah yer sapa yg kena....

    ReplyDelete
  6. What a happy family...!!! Cik Abang maklang kelakar betul... Love the joget!!! Kekeke

    ReplyDelete
  7. gelek tu presentation khas utk b-day Angah ke..hehehe
    Happy Birthday Angah, semuga berjaya dalam semua yang di ceburi, menjadi anak yang soleh dam n=menggembirakan hati mak ayah..

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday angah..

    mesti aquarius jugak kan..

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday Angah!!! Semoga panjang umur, sentiasa dibawah rahmat Allah. Menjadi anak yang solehah....

    ReplyDelete
  10. nampak macam paklang yg terlebih2 tu hehe.. selamat hari lahir utk angah..

    ReplyDelete
  11. salam,
    hepi besday Angah.. gelihati tgk gelagat dlm video tu... happy family...

    ReplyDelete
  12. salam mak lang..happy birthday angah...sedap kek tu..abang maklang tu pun apa kena asyik bergelek jer tu..hahahah

    Maklang,minta maaf banyak2 la sebab tak dapat balas sms maklang dengan segera...kami berkelah kat Ulu Yam..sana tak de lain langsung...bila balik baru perasan ada banyak msg dan antara nya msg maklang...sori yer....tapi no talipon tu no abang saya..nanti saya message no hp saya ya...tadi tak da credit..hehehe

    ReplyDelete
  13. neeza:

    TQ. Tak tahulah Angah suka kek beli ke kek yang mak dia buat...tu kena tanya dia laa...:)

    kak chik:

    TQ kak Chik. Dah besar dah anak mak tu...

    ReplyDelete
  14. selamat pjg umur dlm keberkatan dan rahmat dr Nya...moga jd anak solehah dan berjaya dunia akhirat utk Angah..wahhh,simple but happening lah celebrationnye..hehe.
    takde upacara potong ayam ke maklang?tgk penari jemputan gelek teringat video hakim menari sambil nyanyi dulu...sejibik!
    :)

    ReplyDelete
  15. sampaikan ucapan ateh yg lambt ni kat anak mak lang jugak tau..hihihihi

    ReplyDelete
  16. Salam, Happy Birthday to Angah, Semoga menjadi anak yg solehah & berjaya dalam hidup, mula tu dok fikir jugak kat mana kedai rahsia, tapi bila baca MM tu, dah boleh agak, Amboi Pak Lang, bukan main lagi ye, tergelak besar bila tgk

    ReplyDelete
  17. kah..kah.. arina gelak tengok pak lang.
    Happy belated birthday faezin.

    ReplyDelete
  18. Mak Lang, datang blog mak lang ni sama ada buat saya lapar ataupun makin kenyang...hehehe...

    Happy Bday to Angah...

    ReplyDelete
  19. please collect an award from my masak masak blog..tq very much Maklang..

    ReplyDelete
  20. arsaili:

    TQ:)

    Beg tu belum start lagi..ampun..amoun...

    Ima:

    Alhamdulillah ..keluarga kami bahagia...

    ReplyDelete
  21. kak Liza:

    Kami pun gelak sakan..bukan akak tak kenal dia tu..memang kelakar...dah lama kenal lagilah kelakar..

    Cat:

    Perut kenyang hati pun senang tu..he..he

    ReplyDelete
  22. cik Milah:

    Gelek tu jarang2 dapat tu..kelakar Cik Abang saya tu...

    TQ for ucapan untuk Angah



    Zar:

    TQ..Ye kot Aquarius..maklang kalau bab bintang2 ni ta berapa ingat!

    ReplyDelete
  23. mamamia:

    Terimakaseh moga doa kita di perkenankan Allah..

    Zino:

    Tak lebih tak kurang tu...biasa aje..he..he..tapi taklah setiap masa bergelek aje...he..he..

    ReplyDelete
  24. kak yong:

    Alhamdulillah hampir setiap masa bergelak sakan...Syukur Allah beri kami bahagia...

    Moga Angah jadi anak yang baik..Amin..

    Kak Ezza:

    No worries..barang pun dah sampai kan..Happy belajar ye kak...:)

    ReplyDelete
  25. TP:

    Tahun tak ada upacara potong ayam laa..sebab mak dia sibuk potong kain..he..he..

    Alhamdulillah kecik2 pun acaranya..meriah betul...sampai ari ni bergelak aje..

    Ateh:

    InsyaAllah...

    ReplyDelete
  26. Ibusara:

    Hmmm..cam tak biasa aje ngan Paklang yang kelakar tu..seronok hari itu..


    Mak Teh:

    Hmmm...gelak jangan tak gelak...

    ReplyDelete
  27. zek:

    Lama kena pergi makan, kenyang tak payah makan...

    TQ

    Kak Ezza:

    TQ..nanti maklang pi ambik...2-3 hari lagi...sori..banyak kerja ..:)

    ReplyDelete

komen-komen anda dialu-alukan...