Monday, December 28, 2009

Happy Birthday my dear..

Assalamualaikum...


Selamat Hari Jadi untuk suami tercinta...

Moga panjang umur, murah rezeki, sihat tubuh badan dan hidup diberkati Nya dunia akhirat...we love u...


We had this for dinner just now. Cik Abang was the Chief Chef...Maam berehat ..boleh ker...?? Bukan malas, tapi Cik Abang yang rajin nak masak utk isteri dia...Terimakaseh... :)





Salam persahabatan Dari...


Terimakaseh Kerana Mengunjungi TERATAK MAKLANG...Jemput Datang Lagi...

20 comments:

  1. Happy birthday to Suami Maklang:)Semoga dipanjangkan umur,murah rezeki and happy selalu..

    ReplyDelete
  2. akak nak cakap..cik abang kita tu kemain lah rajin..dan nampak sedap je dinner tu...bak sikit sini..lapo laaa

    ReplyDelete
  3. Selamat Ulang Tahun untuk hubby Mak Lang. Wooo... kami share birthday yang sama. Mesti hubby Mak Lang baik dan romantik serta kelakar macam saya kan. Hahahaha ... masuk bakul tekan punat lif, tinggi sikit leh pergi.

    ReplyDelete
  4. oo birthday boy yang masak ...yummyyy ..happy birthday paklang !

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday pada Darling Maklang! May both of you bercinta sangat2 with each other and happy2 sampai ke cucu cicit!

    ReplyDelete
  6. Happy birthday paklang wow sedap nya special makan tu nak sikit?

    ReplyDelete
  7. happy birthday paklang... happy sokmo..

    ReplyDelete
  8. Assalamua'laikum, Saya sangat meminati blog ini dan akam melayarinya setiap hari. So please update everyday as everyday I'll be looking fprward to read it.Thank you.

    ReplyDelete
  9. Birthday boy jadi chief cook aje. Along dan angah yang masak. Along buat 2 jenis steak. Lamb Chop steak tu tak ada dalam gambar. Tu yang sedap. Daging Lembu Ostolia steak tu tembam sikit, tu tak berapa menjadi, sebab juicy-ness dia dah kurang. Angah gorengkan fries.

    Birthday boy pening sampai keesokkan harinya, setelah pekena Lamb Chop steak dan steak Daging Ostolia.

    Pak Lang the birthday boy

    ReplyDelete
  10. Kak Ezza:

    2-3 minggu ni memang Abang tengah rajin...bosan agaknya masakan Melayu...so, kita makan style mat salleh lah pulak!

    ReplyDelete
  11. MLMW:

    Happy Birthday utk awak jugak..Memang dia kelakarlaa...tapi jangan main2..sekali naik angin...siap ler...he..he..

    ReplyDelete
  12. Rina:

    Memang yummy, tapi takleh makan banyak...heavy sangat! kena jaga makan dan tua2 ni! and thanks for the birthday wish!

    ReplyDelete
  13. Mamasita:

    Thanks for your wishes...Harap2 nya begitulaa ye..bercinta sakan sokmo, InsyaAllah...

    ReplyDelete
  14. Kak ELle:

    Akak lambat cakap, kami dah kenyang dan dah habis makan bila dapat komen akak...:(thanks for the wish!

    ReplyDelete
  15. Mulan...

    InsyaAllah..happy sokmo!:)

    ReplyDelete
  16. Ummusalamah:

    InsyaAllah, kalau ada kelapangan, maklang akan updetkan..terimakaseh kerana meminati blog maklang! :)

    ReplyDelete
  17. Cik Abang ku sayang...

    Gout kene jaga..nanti telinga merah kalau makan banyak2..

    ReplyDelete
  18. Aishah..

    TQ...tak ada hadiah ke?

    ReplyDelete

komen-komen anda dialu-alukan...