Saturday, December 26, 2009

Home Sweet Home


Assalamualaikum...

Lama tak bersiaran, harap2 teman2 sihat semuanya...Ampun maaf dipinta, sekiranya ada yang ternanti2 akan siaran seterusnya...dan ampun maaf, pagi ni maklang terperasan sikit macam ada orang yang sentiasa menjengok2 ke sini...Apa2 pun, pagi ini terasa amat lah bersyukur dan gumbira...Almaklum..berkumpul bersama kedua ibubapa tercinta dan adek2 tersayang...Amin...


Insyaallah dalam beberapa jam akan datang, kami akan tiba ke Teratak kami yang dirindui...Amin...

Setelah lebih seminggu berjauhan memang teras benar kerinduan itu menerpa kat tangkai hati. Manakan tidak, tempat jatuh lagi dikenang, inikan pulak tempat carik makan..he..he..

Hari ini, di N3 ini, maklang tak bercadang nak updet tentang cerita perjalanan masa kat Penang atau pun di Cameron, tapi saje je nak taip2 untuk nak lepaskan rindu kat sini...

InsyaAllah jap lagi, lepas pack2, kami nak bersarapan thosei...he..he...lama tak pekena thosei ni...Anak2 lepas Subuh, sambung lagi tidur. Entah kol berapa mereka masuk tido maklang pun tak tahu.

Dalam perjalanan pulang nanti, InsyaAllah kami akan singgah di Kuantan, nak jumpa ipar biras maklang nak pi makan khenduri. Lepas tu nak habiskan voucher kat kedai bunga tersohor kat Malaysia ni. Ada 50% untuk discount birthday. Tak sempat nak shop 2-3 bulan lepas, ni baru terkial2 nak carik. Expiry date 31.12.2009. Kalau ada yang berkenan kang, adalah, kalau tak de, tahun depan lah...:)

InsyaAllah kalau ada kelapangan akan sambung cerita cerita kami masa cuti...For the time being...take care dan assalamualaikum..

Salam persahabatan Dari...


Terimakaseh Kerana Mengunjungi TERATAK MAKLANG...Jemput Datang Lagi...

4 comments:

  1. selamat pulang .... selamat bershopping jugak :)

    ReplyDelete
  2. gambar bunga tu menggoda sungguh

    ReplyDelete
  3. rina: tq...tak sempat shopping...abang penat, malas nak singgah...:(

    ReplyDelete
  4. Sedihnya.... jalan jalan dah comes to an end and cuti pun nak habis ke?

    ReplyDelete

komen-komen anda dialu-alukan...