Thursday, March 12, 2009

Letih Lesu

Assalamualaikum...


Hari ini maklang MC...Pepagi dah ngadap Dr. Badan sakit, kepala pening. Masuk ofis sekejap sebab nak selesaikan pasal meeting besok. Kompeni letrik tak hantar surat untuk sahkan meeting. Tau2 pagi2 dah call kata boleh tak nak postpone meeting ke lain hari. Boss dia tak ada katanya...Oklah..apa2lah...Tarikh meeting dah set, buat time sheet, submit MC, kemas beg, offkan aircond, tutup lampu, kunci bilik, naik lif ke tingkat 1, pos barang , punch out, naik kereta terus pulang ke rumah...

Rehat jap. Salam atok dan Wan dan datok...Bye-bye mereka...duduk sekejap, telan ubat and now tengah baring...jap lagi kalau ada rezeki...tido la apalagi....

sehingga berjumpa lagi...selamat bercuti sekolah....:0)


Terimakaseh Kerana Mengunjungi TERATAK MAKLANG...Jemput Datang Lagi...( I am going on leave starting tomorrow...yey!)

14 comments:

  1. salam,

    Rehatkan badan dan selamat bercuti !!

    ReplyDelete
  2. kan dah bagi tau hari tuuu

    sila jaga kesihatannnnnnnnn

    ReplyDelete
  3. have a good rest maklang

    ReplyDelete
  4. mak lang, get well soon. cuti dah nak mula...kalau sakit nanti tak dapat jalan-jalan ngan anak-anak...take care!

    ReplyDelete
  5. Take care semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti maklang...seronokkkkkknye! :D

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuh maklang..
    rehat-rehatkan diri tu..
    kurangkan aktiviti ya..

    ReplyDelete
  8. Get well soon maklang... Sekarang ni memang musim orang sakit.. Cath pun not 100% sihat... Tekak ada gatal2 sikit lagi - batuk2 kucing somemore... :(

    ReplyDelete
  9. Salam MakLang,

    La MC ke? padanlah tak report duty hari ni.. dah tak sihat macam tu.. macam mana nak gi jalan jauh? apa2 pun selamat bercuti..

    ReplyDelete
  10. wah....kesiannyer...maklang sakit ya....... makan ubat dan rehat......harap cepat sembuh

    ReplyDelete
  11. Norulhuda Abd Rasheid (Nurul_Columbia)March 15, 2009 at 1:41 PM

    Salam Lina,
    Dah sihat ke? Moga Lina kembali sihat & ceria selalu. Seronok baca blog Lina ni.

    ReplyDelete
  12. Maklang, dah sihat ke ni? Take care ok....

    ReplyDelete
  13. Happy holidays. Harap2 maklang & kak ngah tak demam kena hujan hari tu. Thanks for the books. Belum sempat tudy lagi he he...

    Take care!

    ReplyDelete

komen-komen anda dialu-alukan...